Paseste in Atmosfera Luxuria

Da frau liber personalitatii tale, traieste-ti emotiile la intensitate maxima si lasa-te inspirat de frumosul din jurul tau! Bucura-te de atmosfera vibranta din LUXURIA Domenii Residence! Aici eleganta este mai mult decat o aparenta. Este o stare de spirit, o expresie a personalitatii, o atmosfera care inspira si starneste emotie.

Un parc intre parcuri

Situat intre parcurile Herastrau, Bazilescu si Kiseleff, LUXURIA DOMENII Residence va beneficia de un parc propriu ce va ocupa 2.500 de metri patrati, dintr-o suprafata totala de 9.650 de metri patrati de spatii verzi.

Multicolor si inmiresmat, Parcul LUXURIA va acomoda nu mai putin de zece gradini tematice de care rezidentii se vor bucura in orice anotimp – Gradina cromatica, Gradina pentru odihna si relaxare, Gradina cu plante aromatice, Gradina cu ierburi ornamentale, Gradina alpina, Gradina spa-vindecatoare, Gradina acvatica, Gradina minerala, Gradina in trepte si Gradina cu plante suculente. Trecerea dintr-o gradina in alta se face armonios, acestea fiind delimitate de arbori multicolori, alesi special cu rol de protectie fonica si bariera naturala in calea poluarii. Un rol foarte important atat din punct de vedere estetic, cat si pentru sanatate il au fantanile din ansamblu. Studiile recente arata ca sunetul de apa curgatoare contribuie la relaxare si la eliminarea stresului, ajutandu-ne sa ne detensionam si sa ne detasam de zgomotul puternic al orasului. Datorita parcului, ansamblul rezidential LUXURIA DOMENII Residence va avea mereu o oaza de liniste pentru cei care simt nevoia unei plimbari in aer liber.

 RECEPȚII

Receptii

Receptii

La intrarea in LUXURIA te intampina receptiile primitoare si elegante. Ansamblul are o receptie centrala si altele secundare. Atmosfera primitoare este data de mobilierul cu design deosebit si finisajele din placaje naturale de cea mai buna calitate: marmura si granit.

Serviciul de receptie este disponibil 24/24, atat pentru rezidenti cat si pentru vizitatori. Astfel toate punctele de acces catre locuinte sunt perfect securizate.

 LOUNGE

Lounge

Lounge

Lounge-ul pentru rezidenti este un spatiu gandit pentru recreerea perfecta, un spatiu menit sa stimuleze creativitatea, dar si comunicarea, un spatiu ideal pentru networking. Aici este locul perfect pentru a savura o ceasca de ceai sau de cafea, in compania placuta a celor care alcatuiesc comunitatea LUXURIA. Este si locul in care poti citi, bucurandu-te de muzica relaxanta de pe fundal, locul in care timpul liber capata alta dimensiune.

 CENTRE FITNESS

Centre de fitness

Centre de fitness

Cele doua sali de sport te vor ajuta sa ai un stil de viata sanatos si activ. Indiferent de programul tau, poti face miscare sau gimnastica in orice moment al zilei, intr-un centru de fitness modern, dotat cu echipamente de ultima generatie. Totul ca tu sa-ti incepi ziua plin de energie si vitalitate. Iti va fi foarte usor sa iti pastrezi tonusul zilnic de acum inainete, sub atenta supraveghere a celor mai buni instructori.

 LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII

Locuri de joaca

Locuri de joaca

Siguranta copiilor este foarte importanta. De aceea, locurile de joaca sunt pazite si bine organizate pe grupe de varsta. Spatiile de joaca sunt plasate intr-un cadru natural atent amenajat, menit sa ii stimuleze pe cei mici, sa ii ajute sa socializeze cu usurinta si sa isi consume energia intr-un mod sanatos. Echipamentele folosite aici sunt de cea mai buna calitate, oferindu-le copiilor placerea distractiei in aer liber dar si siguranta de care ai nevoie.