Pășește în Atmosfera Luxuria

Dă frâu liber personalității tale, trăiește-ți emoțiile la intensitate maximă și lăsa-te inspirat de frumosul din jurul tău! Bucură-te de atmosfera vibrantă din LUXURIA Residence! Aici eleganța este mai mult decât o aparență. Este o stare de spirit, o expresie a personalității, un context de locuire la nivel de artă, care atrage o comunitate elevată. 

Un parc între parcuri

Situat între parcurile Herăstrau, Bazilescu și Kiseleff, LUXURIA Residence beneficiază de un parc propriu, de 2.500 mp, dintr-o suprafață totală de 9.650 mp de spații verzi.

Multicolor și înmiresmat, Parcul LUXURIA acomodează grădini deosebite, de care rezidenții se vor bucura în orice anotimp. Trecerea dintr-o grădina în alta se face armonios, acestea fiind delimitate de arbori multicolori, special aleși, cu rol de protecție fonică și barieră naturală în calea poluării.

Un rol foarte important, atât din punct de vedere estetic, cât și pentru sănătate, îl au fântânile din ansamblu. Studiile recente arată că sunetul de apă curgătoare contribuie la relaxare și la eliminarea stresului, ajutându-ne să ne detensionam și să ne detașăm de zgomotul puternic al orașului. Datorită parcului, ansamblul rezidențial LUXURIA Residence va avea mereu o oază de liniște pentru cei care simt nevoia unei plimbări în aer liber.

 RECEPȚII

Recepții

Recepții

La intrarea în LUXURIA te întâmpină recepțiile primitoare și elegante. Ansamblul are o recepție centrală și altele secundare. Atmosfera primitoare este dată de mobilierul cu design deosebit și finisajele din placaje naturale, de cea mai bună calitate: marmură și granit.

Serviciul de recepție este disponibil 24/24, atât pentru rezidenți, cât și pentru vizitatori. Astfel, toate punctele de acces către locuințe sunt perfect securizate, pentru ca tu să te simți în siguranță. 

 LOUNGE

Lounge

Lounge

Lounge-ul pentru rezidenți este un spațiu gândit să stimuleze interacțiunea și relaxarea. 200 mp - locația potrivită să te delectezi cu o carte bună sau să te deconectezi de la activitățile zilnice. 

Aici este locul perfect pentru a savura o cafea în compania plăcută a membrilor care alcătuiesc comunitatea LUXURIA și a face networking. Este în puterea rezidenților să dezvolte împreună Arta de a trăi cu stil.

Odată cu trendul Work from Home, lounge-ul este o variantă pentru cei care doresc un spațiu în care să lucreze remote, pentru a varia atmosfera de acasă.

Luxuria este un ansamblu rezidențial care atrage oameni de elită, cu venituri mari, ceea ce înseamnă că interacțiunea cu ceilalți rezidenți poate fi startul unei noi colaborări frumoase. 

Desfășurată în lounge-ul select din Luxuria, o întâlnire de afaceri poate conduce spre succes. 

Vezi cum arată lounge-ul Luxuria!

 CENTRE FITNESS

Centru de fitness

Centru de fitness

Sala de sport te va ajuta să ai un stil de viață sănătos și activ. Indiferent de programul tău, poți face mișcare sau gimnastică în orice moment al zilei, într-un centru de fitness modern, dotat cu echipamente de ultimă generație.

Totul, ca tu să îți începi ziua plin de energie și vitalitate. Îți va fi foarte ușor să îți păstrezi tonusul zilnic de acum înainte, sub atenta supraveghere a celor mai buni instructori. Frecventarea sălii de fitness este o modalitate să te menții în formă și să cunoști membrii comunității. 

Vezi cum arată centrul de fitness Luxuria!

 LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII

Locuri de joacă

Locuri de joacă

Siguranța copiilor este foarte importantă. De aceea, locurile de joacă sunt păzite și bine organizate, pe grupe de vârstă. Spațiile dedicate jocului sunt plasate într-un cadru natural, atent ales în interiorul ansamblului, ferite de aglomerația stradală, unde nu există riscul interacțiunii cu autoturismele, parcările fiind exclusiv subterane. 

Locurile de joacă vor fi amenajate cu echipamentele cea mai bună calitate, într-un stil atractiv pentru copii, menit să îi stimuleze, să îi ajute să socializeze cu ușurință și să își consume energia într-un mod sănătos. În Luxuria, copiiilor le este garantată plăcerea distracției în aer liber, dar și siguranța de care au nevoie.