Calitate și Sustenabilitate

Luxuria Residence este primul ansamblu rezidențial din București certificat BREEAM Excellent. Clădirile proiectate conform acestor standarde internaționale de sustenabilitate au un impact redus asupra mediului, prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon și a consumului de energie și un impact major în îmbunătățirea calității locuirii.

Descoperă o nouă comunitate!

AFLAT ÎN NOUL POL DE BUSINESS AL BUCUREȘTIULUI, APROAPE DE PARCUL HERĂSTRĂU, 

ANSAMBLUL LUXURIA RESIDENCE ESTE COMPLET FINALIZAT.

Dezvoltare in 3 faze

Dezvoltarea proiectului a început în luna martie 2018. Faza I, care include 3 clădiri și însumează 232 de apartamente a fost finalizată, livrarea având loc în luna mai 2020. 

A doua fază a ansamblului rezidențial cuprinde 4 clădiri cu 268 de apartamente, lucrările desfășurându-se în perioada septembrie 2018 – decembrie 2020.

Ultima fază de dezvoltare este formată din 2 clădiri cu 130 de apartamente și este finalizată. 

 DESIGN

Rafinament și Confort

Rafinament și Confort

Designul și arhitectura din LUXURIA Residence sunt expresia minimalismului și a modernității, îmbinate armonios cu principiile Feng Shui. Stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.

Câmpul vizual este îmbogățit de spațiile verzi exterioare, completat fiind de suprafețele vitrate generoase, care permit pătrunderea abundentă a luminii naturale. Terasele ample, cu suprafețe ce ajung până la 28 de mp, devin accesorii ornamentale spectaculoase. Studiile de însorire care stau la baza amplasamentului permit ca toate apartamentele să se bucure de lumina naturală în mod egal pe tot parcursul zilei.

Liniștea ce caracterizează LUXURIA Residence nu este tulburată de motoarele mașinilor. Parcările pentru rezidenți sunt exclusiv subterane, ceea ce înlătură în totalitate traficul rutier din interiorul ansamblului. Astfel, s-a obținut un spațiu în care domnește energia pozitivă și în care rezidenții pot experimenta arta de a trăi în armonie. 

Designul inovator și adaptat nevoilor păstrează un standard ridicat al calității vieții, în care confortul este conceptul de bază. Construcția ansamblului are la bază calcule solide de rezistență, ce asigură o înaltă protecție antiseismică.

Potrivit Build Green, liderul pieței locale de consultanță în domeniul proiectării, dezvoltării și certificării construcțiilor durabile, în 2020, Luxuria este singurul proiect rezidențial care corespunde criteriilor BREEAM, cu ratingul Excellent. LUXURIA Residence - proiectat de la început pentru a se încadra în clasa energetica A și în categoria de „clădiri verzi”. 

Nivelul BREEAM îmbunătățește bunăstarea locuitorilor clădirilor certificate, contribuind în același timp la protecția resurselor naturale. Eficiența clădirilor înseamnă sustenabilitate, soluții ecologice, calitatea construcțiilor, eficiența consumului și, implicit, reducerea costurilor.

 INTERIOARE

Interioare confortabile

Interioare confortabile

Apartamentele din Luxuria Residence asigură un mediu confortabil printr-o izolație eficientă și finisaje și dotări de calitate superioară.

Pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din beton armat sau din cărămidă și au grosimea de 30 cm. Compartimentările interioare sunt realizate din sistem fonoizolant de gips carton dublu-placat, pe fiecare față, cu vată minerală. Fațadele sunt ventilate, cu placări moderne de tip fibrociment și sunt termoizolate cu vată bazaltică și tencuială siliconică, termosistem agrementat CERESIT.

Spațiile comune și scările interioare sunt finisate cu plăci naturale din granit și marmură. Fiecare clădire este prevăzuta cu două lifturi silențioase, echipate cu tehnologie de ultimă generație. 

Camerele sunt spațioase, cu o înălțime generoasă de până la trei metri, completate cu finisaje premium. Pardoseala apartamentelor este realizată din parchet triplu stratificat, iar băile și bucătăriile au pardoseala din marmură.

Băile sunt echipate cu obiecte sanitare premium, produse de Villeroy&Boch si Laufen. Confortul este oferit de încălzirea realizată uniform prin pardoseală, contorizată individual și controlată prin termostat, pe fiecare zonă de locuit.

La rândul lor, apartamentele cu gradină respecta principiile Feng Shui. Plantele și zonele verzi împrospătează aerul și ajută energiile pozitive să ajungă în camerele ideal compartimentate.

 ISTORIC

Trecut - Prezent - Viitor

Trecut - Prezent - Viitor

Trecut 

Zona Domenii - Expoziției este una dintre cele mai vechi din București, împânzită de clădiri istorice ce ascund povești nespuse, uneori uitate. Numele cartierului este legat de perioada de dezvoltare corespunzătoare anilor 1920 - 1940, iar locuințele au fost dedicate elitei bucureștene a vremii. Istoria zonei Domenii are ancora în anul 1916, când o suprafață de 7 ha situată în extravilanul orașului, parte a Moșiei Herăstrău, a fost parcelată, iar primele loturi vândute angajaților din Ministerul Agriculturii și al Domeniilor (de aici și numele: Parcul Domeniilor). Cartierul este în sectorul 1 al capitalei, una din cele mai dorite zone de locuit atât în perioada interbelică, cât și în prezent. Vilele din „Parcul” Domeniilor au fost construite în stiluri arhitecturale diferite: neoromanesc, art deco, modernist, cubist/bauhaus. Tot în perioada interbelică se conturează și restul zonei de Nord a Capitalei cu Șoseaua Kiseleff, completată de Parcul Filipescu, Parcul Bonaparte, iar între actualul cartier Aviatorilor și Lacul Herăstrău, se conturează al treilea parc. Acesta este un punct forte al ansamblului LUXURIA: un „parc” situat între primele trei cele mai vechi parcuri ale capitalei. Citește mai multe, pe blog

Prezent

În prezent, zona Domenii – Expoziției devine noul pol de business al Bucureștiului și atrage investiții din domeniul noilor tehnologii. Pe lângă dezvoltarea economică a zonei, LUXURIA Residence vine ca un răspuns firesc la cererea de locuințe premium din zonă. Trendul ascendent și cererea constantă de apartamente noi ce corespund celor mai înalte standarde de locuire actuale se vor menține și în anii următori, iar din această perspectivă investiția într-o locuință în sectorul 1 este o oportunitate unică. Clădiri somptuoase acaparează zona Expoziției, configurând un Manhattan autohton: Expo Business Park (38.000 mp), Ana Towers (35.000 mp), City Rose Park, Central Park Residencial și Atenor, proiect ce va fi dezvoltat pe un teren de 11.500 metri pătrați, însumând 46.900 metri pătrați spații de birouri.

Viitor 

Până la sfârșitul anului 2021, în zona Expoziției - Romexpo ar putea fi construiți aproximativ 156.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasă A și aproximativ 1.500 de locuințe noi, în cele patru proiecte care au primit deja autorizații de construire. La acestea se vor adăuga proiecte mixte aflate în fază de planificare, ce ar mai putea aduce încă 100.000 metri pătrați de birouri și alte peste 1.000-1.500 locuințe, în următorii 5-10 ani. Pe lângă compania Impact, condusă majoritar de Gheorghe Iaciu, zona Expoziției a atras, ca un magnet, o serie de proiecte pertinente, cu perspectivă de viitor, care ridică nivelul zonei și conferă încredere în valoarea investițiilor imobiliare. 

 DEZVOLTATOR

Alte proiecte de referință ale dezvoltatorului IMPACT

Alte proiecte de referință ale dezvoltatorului IMPACT

IMPACT

De la înființarea sa din 1991, compania IMPACT a fost clasată pe piața imobiliară din România drept o companie inovatoare. IMPACT este primul dezvoltator imobiliar după perioada comunistă, companie fondată cu capital 100% românesc. În 1996, compania a fost listată la Bursa de Valori București („BVB”), IMPACT fiind primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară și construcții listat la Bursa de Valori. În 2006, acțiunile companiei au fost promovate la prima categorie a Bursei și în 2015 la categoria Premium.

 IMPACT are în portofoliu proiecte sustenabile, de referință pe piața imobiliară din România. 

Greenfield 

Situat în Sectorul 1 al Bucureștiului, în vecinatatea Pădurii Băneasa, Greenfield Băneasa aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos. Locația unică, reprezentată de un mediu liniștit și calitatea superioară a aerului, caracteristici identificate de regulă într-un oraș de munte cu o altitudine de peste 1000 m, fac din Greenfield Băneasa locul ideal pentru familii cu copii, iubitorii de activități în natură și, în general, pentru oamenii interesați de un stil de viață sănătos.

Boreal Plus 

La Nord de Constanța, lăsând în urmă agitația și poluarea orașului s-a ridicat complexul rezidențial Boreal unde și-au început o nouă viață 150 de familii. În imediata vecinătate, BOREAL PLUS începe să prindă contur. Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, să-l numească ACASĂ. Exact ce oferă Boreal Plus: un mediu minunat în care familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura.

Greenfield Copou

În deplină armonie cu mediul natural unic în care va fi construit, Greenfield Copou din Iași va replica modelul de locuire Greenfield, devenind cel mai mare proiect de clădiri rezidențiale verzi din Iași, certificat BREEAM Excellent. Apartamentele vor beneficia de finisaje premium și vor oferi priveliști spectaculoase asupra orașului și Grădinii Botanice, în blocuri cu regim de înălțime redus, separate de spații verzi generoase. Facilitățile excelente și conectivitatea foarte bună cu punctele de interes ale orașului completează mixul de atribute ce vor face din Greenfield Copou noul reper al dezvoltărilor rezidențiale din Iași.

SPATZIOO

SPATZIOO oferă servicii complete de închiriere și administrare a proprietăților dezvoltate de IMPACT. Echipa de profesioniști SPATZIOO, cu angajați proprii, dedicați proiectelor IMPACT, gestionează întreaga logistică de promovare și administrare a unei proprietăți și a aspectelor juridice legate de contractare, menținerea relației cu chiriașii și administrarea proprietății pe toată durata închirierii acesteia. Compania oferă servicii integrate și clienților finali: creditare, design interior și mobilare. De asemenea, în prezent, SPATZIOO se ocupă de administrarea întregului complex LUXURIA Residence. Pentru mai multe detalii privind Spatzioo, vizitează www.spatzioo.ro