Calitate & Sustenabilitate

Modern si exclusivist, LUXURIA DOMENII Residence ofera un stil de viata select si un cadru de lux prin fiecare detaliu, de la placile din granit si din marmura, pana la vitrajele, spatiile generoase, dotarile si finisajele alese. Este primul ansamblu rezidential din Bucuresti in curs de certificare BREEAM,
fiind de la inceput proiectat pentru a se incadra in clasa energetica A si in categoria de „cladiri verzi”.

Dezvoltare in trei faze

Dezvoltarea proiectului va incepe in luna martie 2018 cu 232 de apartamente in 3 cladiri. Aceasta faza va dura pana in ianuarie 2020. 

Urmatoarea faza a ansamblului rezidential va cuprinde 4 cladiri cu 268 de apartamente, iar lucrarile pentru aceasta etapa se vor desfasura in perioada septembrie 2018 – martie 2020.

Ultima faza de dezvoltare se va desfasura in perioada martie 2019 – septembrie 2020.

 DESIGN

Rafinament & Confort

Rafinament & Confort

Designul si arhitectura din LUXURIA DOMENII Residence sunt expresia minimalismului si a modernitatii, imbinate armonios cu principiile Feng Shui.

Stilul arhitectural exterior emana rafinament prin liniile drepte, curate, fara ornamente excesive.

Campul vizual este imbogatit de spatiile verzi exterioare, completat fiind de suprafetele vitrate generoase, care permit patrunderea abundenta a luminii naturale. Terasele ample, cu suprafete ce ajung pana la 28 de metri patrati, devin accesorii ornamentale spectaculoase. Studiile de insorire care stau la baza amplasamentului permit ca toate apartamentele sa se bucure de lumina naturala in mod egal pe tot parcursul zilei. Linistea ce caracterizeaza LUXURIA DOMENII Residence nu este tulburata de motoarele masinilor. Parcarile pentru rezidenti sunt exclusiv subterane, ceea ce inlatura in totalitate traficul rutier din interiorul ansamblului. Astfel, s-a obtinut un spatiu in care domnesc energia pozitiva si o stare de liniste interioara.

Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Constructia ansamblului are la baza calcule solide de rezistenta, ce asigura o inalta protectie antiseismica.

LUXURIA DOMENII Residence este primul ansamblu rezidential din Bucuresti in curs de certificare BREEAM, fiind de la inceput proiectat pentru a se incadra in clasa energetica A si in categoria de „cladiri verzi”.

 INTERIOARE

Interioare selecte

Interioare selecte

Elegant. Select. Exclusivist. Asa poate fi definit LUXURIA DOMENII Residence.

Scarile interioare si spatiile comune sunt finisate cu placi naturale din granit si marmura, iar fiecare cladire este prevazuta cu doua lifturi silentioase, echipate cu tehnologie de ultima generatie. Stilul de viata select se simte la fiecare pas.

Camerele sunt spatioase, cu o inaltime generoasa de pana la trei metri, completate cu finisaje premium. Pardoseala apartamentelor este realizata din parchet triplu stratificat, iar baile si bucatariile au pardoseala din marmura.

Baile sunt echipate cu obiecte sanitare premium, produse de Villeroy&Boch si Laufen. Confortul este oferit de incalzirea realizata uniform prin pardoseala, contorizata individual si controlata prin termostat pe fiecare zona de locuit.

La randul lor, apartamentele cu gradina respecta principiile Feng Shui. Plantele si zonele verzi improspateaza aerul si ajuta energiile pozitive sa ajunga in camerele compartimentate ideal.